XX aniversari del Teatre Municipal de Banyoles

mésMèdia cultural ha participat amb les companyies de teatre banyolines en la celebració del vintè aniversari.

 

En el vintè aniversari hi van participar més de 120 actors de 10 companyies (Cercle de Catòlics, Teiatròlics, Dívula Teatre, Babaus Teatre, Pocapuc Teatre, Comediants Kafkiana, Teatrebrick, MésMèdia Cultural, Cor de Teatre i El Vol del Pollastre), a més de l’Aula de Teatre i Escenaris Especials.  Cada companyia va fer un esquetx de 5 minuts d'un dels seus espectacles, amb un fil argumental que ho unia. La direcció i dramatúrgia va anar a càrrec de Clàudia Cedó.

 

La Passió • Cercle de Catòlics de Banyoles i comarca

De 2008 a 2015 mésMèdia cultural va col•laborar en la representació de la Passió. 

 

Els tres primers anys es va fer a la Muralla, però des de 2011 fins el 2015 es va fer a la Plaça del Monestir de Sant Esteve de Banyoles. En la representació hi participaven més de quaranta actors de la comarca i es feien els quadres: Neguits de Judes, Diumenge de Rams, Sanedrí, Judes no perdona, Presència infinita, Getsemaní, Pilat, Via dolorosa, Què hi podia fer jo?, Crucifixió, Davallament de la creu i Ressurrecció. Aquests quadres formen part de l’obra escrita pel banyolí Frederic Corominas: Ecce Homo. L’hora de Crist.

Karaoke al Pla de l'Estany

El Karaoke al Pla de l’Estany és una activitat lúdica que es feia els estius al Pla de l’Estany.

 

En diferents eliminatòries s’escollien deu participants per a la final que es feia al Club Natació Banyoles. A part de cantar els temes musicals també es puntuava la posada en escena.

 

El Karaoke al Pla de l’Estany l’organitzava el Cercle de Catòlics de Banyoles i comarca i el Club Natació Banyoles. Hi col•laboraven: Restaurant Vora Estany, els ajuntaments on és feia el karaoke i mésMèdia cultural. Es va col·laborar en aquesta activitat des de 2007 fins a 2014.

Carregant...
Carregant...