20 anys · paraNoia

En motiu del 20è aniversari es va treballar en el musical prohibit.

 

En un món post-apocalíptic on la música, el llibres i les opinions estan prohibides. Tothom espera l’arribada d’un canvi, o gairebé tothom.

Per la pandèmia del CoVid-19 es va anul·lar. No hi ha data d'estrena.

20 anys · El Trencanous

En motiu del 20è aniversari s'ha tornat a fer el Trencanous.

 

L’argument gira a l’entorn del somni de la Clara, una nena a qui havien regalat un trencanous amb un cap de forma humana. En el somni, el Trencanous té una forta baralla amb el Rei dels Ratolins, el Trencanous guanya la batalla i es converteix en un príncep, amb el qual la nena fa un viatge meravellós al país de les llaminadures. Quan es desperta la Clara dubte si ho ha somiat o ha estat de veritat.

 

Coproducció amb l'Escola de Ballet Clàssic Concepció Gratacós

Billy Shears

Quan la música alleuja problemes.

 

Disset anys després de representar el Sergent Pepper's Lonely Hearts Club Band i en el 50è aniversari de la publicació del disc, mésMèdia cultural torna a apostar per a l'actualització de les peces musicals del primer disc conceptual de The Beatles per a explicar una història.

Billy Shears, nét del Sergent Pepper, revitalitzarà la vida musical del poble, però es topa amb els interessos d'un magnat que farà tot el possible perquè no ho porti a terme.

Intèrprets: Benet Massegur, Pol Butinyà, Elisenda Veciana, Laia Bosch, Queralt Casademont, Berta Ramírez, Elisabet Sabé, Clàudia Sarola, Xània Serna, Nataliya Nesterchuck, Clara Sabé, Dani Macaya, Anna M. Rustullet, Laura Badosa, Martí Puig, Sofia Richter i Clara Rubirola / Arranjaments musicals: Robert Fàbrega / Direcció de cant: Nataliya Nesterchuck / Fotografia: Mònica Sala / Maquinistes: Joan Arbat i Jaume Planella / Regidor: Francesc Mateu / Equip de direcció: Anna M. Rustullet, Clara Sabé i Miquel Rustullet

El Trencanous de Piotr Ilitx Txaikovski

El ballet del Trencanous explica un conte de Nadal.

 

L’argument gira a l’entorn del somni de la Clara, una nena a qui havien regalat un trencanous amb un cap de forma humana. En el somni, el Trencanous té una forta baralla amb el Rei dels Ratolins, el Trencanous guanya la batalla i es converteix en un príncep, amb el qual la nena fa un viatge meravellós al país de les llaminadures. Quan es desperta la Clara dubte si ho ha somiat o ha estat de veritat.

 

Coproducció amb l'Escola de Ballet Clàssic Concepció Gratacós

 

És inútil continuar · Musical de rock català

És inútil continuar és una obra on hi ha diverses formes d’amor.

 

Arran d’un divorci es descobreixen els problemes que comporta enamorar-se en diverses etapes de la vida. Els diferents quadres de l’obra són seqüencials en la cronologia d’un dia, cada quadre té una peça musical (rock català) que el complementa.

mésMèdia cultural va dissenyar un espectacle musical, en la línea dels altres espectacles anteriors, però en aquesta ocasió de creació pròpia. Com en cada proposta, es va apostat per gent jove, la qual abrigada amb gent d’experiència han realitzat un producte fresc i  innovador.

 

La botiga dels horrors

La botiga dels horrors (Little Shop of Horrors)  va ser escrita per Howard Ashman i va comptar amb la música d’Alan Menken.

Un suburbi d’una gran ciutat és famós gràcies a una planta que té vida i que té un propòsit: conquerir la humanitat. La seva fam és insaciable i s’alimenta en un principi de sang. La història conté dos punts per atraure al públic: la música, enganxosa i ballable; i l’enginyós argument que crea un personatge inoblidable per la seva fam, naturalment cantant, que aporta fama al ingenu protagonista a canvi d’una dieta equilibrada.  Un cor femení va fer el contrapunt a una planta cantant. La planta és una barreja de sang i rock and roll.

 

La nit de Sant Joan de Dagoll Dagom

En el segon muntatge es va apostar per una història fresca i en català.

La nit de Sant Joan, de Dagoll Dagom i música de Jaume Sisa, incorporava aquests aspectes. També es va apostar per incorporar actors de diferents procedències per poder donar un caire més pluridisciplinar a l’associació. En el transcurs de l’obra van aparèixer quaranta-quatre personatges.

El muntatge va estar format per deu quadres que explicaven el que succeeix  la nit del solstici d’estiu, barrejat amb fantasia, foc i nostàlgia.

 

Sgt. Pepper's lonely hearts club band

Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band és l'òpera prima de mésMèdia cultural.

També és el nom d’un disc de llarga durada de The Beatles, en aquest disc es va començar a experimentar en diferents tipus d’efectes i instruments que per l’època suposaven tota una revolució. (Any 69)

Es va escollir aquella època de The Beatles per a donar-la a conèixer qui no la va viure i per a recordar-la qui la va viure.

L'espectacle consta de vint temes:

Pepperland

Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band

With a little help from my friends.

Her comes de the sun.

Getting better.

Lucy in the sky with diamonds.

You never give me your money.

Oh! Darling

Golden slumbers

Carry that weight.

Maxwell’s  silver hammer.

Strawberry fields forever.

When I’m 64.

Octopus’s garden.

The long and winding road

Good  morning.

Being of the benefit of Mr. Kite.

A day in then life.

Get Back

Sgt. Pepper’s Lonely Hearts Club Band (Reprise)

Carregant...
Carregant...